Om

Våra Kärnvärden


HÅLLBARHET och Kvalitet


Passion och ENGAGEMANG


Trygghet och Glädje


BALANS och Sunt Förnuft


100 % Nöjd Kund

Garanti

Marita Skårelid

tel. +46707287178

Rebecca Skårelid

tel. +46707329787

Marita är idag en eftertraktad Mentor och Föreläsare, som brinner för att hjälpa både företag och enskilda personer att skapa en väl fungerande vardag... Att få ihop pusslet där både  karriär, familj, egen tid och en sund livsstil ska få utrymme för en hållbar utveckling.


Hennes gedigna erfarenhet inom området, kommer att ge dig rätt verktyg för att lyckas.

Drygt 10 år  som Chef,  med ansvar för både verksamhetsutveckling och personalledning,

Ett antal Styrelseuppdrag bl.a. som Ordförande i Branschorganisation,

Framgångsrik  Coachning av både Lag och Individuella Prestationer inom sporten,

2 barn som gett henne Livserfarenhet av både småbarnsåren, tonårsperioden och som nu är på väg in i vuxenvärlden med sina vägval...


"Jag brinner för att hjälpa folk som sitter fast att hitta hållbara lösningar, och göra en plan som tar dom vidare..."

Det kan t.ex. vara coachande samtal med en chef som känner att man har svårt att vara både styrelse och personal till lags, eller en person som byggt upp hela sitt liv kring en trygg anställning och plötsligt blir uppsagd eller utbränd och  måste tänka i nya banor,

eller en förälder som alltid har dåligt samvete för att få tiden att räcka till för både jobb och familj.

Det kan också vara en arbetsgivare som behöver hjälp med att få personalgruppen att må bra...Man måste må bra för att kunna prestera bra, och en sjukskrivningsdag kostar arbetsgivaren ca 10% av månadslönen, en långtidsjukskriven personal  kan vara förödande för en arbetsgivare.

Stresshantering innebär så mycket mer än att bara ta en kurs i mindfulness, man behöver se över individens totala livssituation för att få ett hållbart resultat.


Rebecca är trots sin unga ålder redan en eftertraktad Föreläsare


"Jag brinner för att dela med mig av hur jag själv gick från att vara blyg och osäker, till att få bättre självkänsla och självförtroende... det är så många unga tjejer som befinner sig där jag var, och som behöver veta att de inte är ensamma om att känna så och att det går att komma över det. Idag vet jag att det faktiskt inte finns några begränsningar för vad jag kan göra i mitt liv.. ensam är stark men tillsammans är vi oslagbara"